ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMEEN

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u per email een bevestiging en factuur voor de gehele huurperiode van de kamer, inclusief 7% logeergastenbelastingen en vragen wij u binnen twee weken, na de factuurdatum, een aanbetaling te voldoen van 50% . Uw reservering is definitief zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben. Het resterende bedrag vragen we drie weken voor aankomst over te maken. De afschrijving van het aanbetalingsbedrag van uw bankrekening is uw bevestiging van betaling. Met het voldoen van de aanbetaling bevestigt u met de hieronder afgedrukte voorwaarden akkoord te gaan en is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen huurder (de gast) en verhuurder (CurOase). Bij uitblijven van de aanbetaling binnen twee weken behouden wij ons het recht de kamer opnieuw vrij te geven voor verhuur. Betalingen kunnen alleen per bankoverschrijving.

WIJZIGEN EN ANNULEREN

Wijzigingen kunnen slechts in overleg met en na schriftelijke toestemming van CurOase worden aanvaard en kunnen extra kosten met zich meebrengen. Bij annulering worden de volgende bedragen in rekening gebracht: Bij annulering t/m 60 dagen voor aanvang van het verblijf wordt de volledige aanbetaling gerestitueerd onder inhouding van administratiekosten van 25,- euro per boeking en eventuele bankkosten. Bij annulering korter dan 60 dagen en langer dan 14 dagen voor aanvang van de huurperiode vervalt de aanbetaling aan CurOase. Bij annulering vanaf 21 dagen of korter voor aanvang van de huurperiode wordt de totale verblijfs- c.q. arrangementsprijs in rekening gebracht. Bij voortijdig vertrek na aanvang van een gereserveerd verblijf wordt de totale verblijfs- c.q. arrangementsprijs in rekening gebracht.

VERZEKERINGEN

Gasten dienen zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering, medische- en reisverzekering.

AANKOMST EN VERTREK

U kunt op elke dag aankomen en vertrekken. Bij aankomst kunt u uw kamer vanaf 15:00 uur betrekken. Op de dag van vertrek dient de kamer uiterlijk om 11.00 uur vrijgegeven te zijn. In overleg wordt u gehaald en gebracht van en naar het vliegveld Hato.

AANSPRAKELIJKHEID

CurOase aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan en diefstal of verlies van eigendommen van gasten alsmede letsel of ongeval berokkend aan gasten, ongeacht de oorzaak daarvan. Het gebruik van het zwembad en speeltoestellen geschiedt op eigen risico, het zwembad is onbewaakt. Kinderen mogen alleen onder toezicht van de ouders gebruik maken van het zwembad. Betreding van ons domein is voor eigen rekening en op eigen risico.

UW VERBLIJF

De gasten wordt verzocht de huisregels na te leven en eigendommen van CurOase en andere gasten te respecteren, evenals de rust en privacy van andere gasten. Alleen de personen die op het reserveringsformulier vermeld staan kunnen gebruik maken van de Bed & Breakfast. U mag zonder overleg, geen bezoek gebruik laten maken van onze faciliteiten en/of laten overnachten.

HUISDIEREN EN ROKEN

Huisdieren zijn niet toegestaan. Op Curaçao leeft men buiten. Roken aldaar is geen enkel probleem. In de kamer roken is niet toegestaan.

OVERMACHT

Indien CurOase een reservering moet annuleren ten gevolge van overmacht, dan wordt de gedane aanbetaling terugbetaald. CurOase aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overige door de gast geleden schade, er kan geen verdere aanspraak worden gemaakt op enige vorm van vergoeding, van welke aard dan ook.

ONTBIJT

Indien u gebruikt wenst te maken van een ontbijt, 10,- euro per persoon, kunt u dit de dag van te voren aangeven. Ondanks dat u bijv. op een vroege excursie gaat, maar wel wilt ontbijten zullen wij dit voor u organiseren.

BORG

Voor de kamers en studio's vragen we een borg van 150,- euro en dient u ter plaatse bij aankomst te voldoen. Dit voor eventueel tijdens uw verblijf ontstaande schade en- of de kosten voor de eindschoonmaak, 25,- euro en de gebruikskosten van het elektra. Dit wordt direct verrekend bij uw vertrek.

GENIET

Wij wensen u een aangenaam verblijf. © CurOase 2021

Mocht u nog vragen hebben, mail ons dan gerust of vul het contactformulier in.


............AN ALMOST PERFECT PARADISE.............