Altijd al een droom gehad om uw eigen bed and breakfast te hebben op een tropisch eiland? Dat is nu mogelijk op Curaçao. Onze bed and breakfast Curoase staat nu te koop. Bed & Breakfast Curoase is prachtig gelegen in de gezellige woonwijk Janwe, met het strand, winkels en uitgaansgelegenheden op een steenworp afstand. Het bevind zich op 2,5km afstand van het bekende Mambo Beach, 4km van Jan Thiel Beach en 4,5km van Willemstad. Het pand bestaat uit drie verschillende verhuurmogelijkheden plus een comfortabel woonhuis.


Voorzieningen Bed & Breakfast:

  • Grote slaapkamer met inloopkast eigen ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en toilet.
  • Dubbele kamer met twee slaapkamers waarvan één met keuken en een badkamer met toilet, douche en wastafel. Deze unit is te gebruiken als appartement en daarmee ook geschikt om voor langere tijd te verhuren.
  • Een ruime studio met keukenblok badkamer met toilet, douche en wastafel.
  • De tuin is voorzien van een nieuw zwembad van 28m2 met een afgesloten pomphuis.
  • Een schuur van 18m2, een deepwell, een buitendouche en een extra toiletgebouw voorzien van douche, toilet, wastafel en kleedruimte in tropische aangelegde tuin.
  • Er is voldoende ruimte op privé terrein om 3 auto’s te parkeren + 2 parkeerplaatsen voor de deur. Het huis is voorzien van 16 zonnepanelen met eigen stroomopslag voorziening.

Alle kamers zijn in 2017 gerenoveerd. De kamers beschikken over airconditioning, een eigen ingang vanaf de tuin en met eigen terras.
De grote porch wordt gebruikt als woon-en eetkamer waar uw gasten kunnen genieten van hun ontbijt met uitzicht op het zwembad. In het midden bevind zich het woonhuis bestaande uit een ruime woonkeuken, een eetkamer, bijkeuken, twee slaapkamers met airconditioning, toilet, douche en voorporch.

De B&B staat op 805m2 eigendomsgrond. De koopprijs voor de Bed and Breakfast is €420.000.

Bij interesse en eventuele vragen kunt u contact opnemen met de eigenaar:
Fokje Schipper
00599-95230275
info@curoase.nl