Hengelsport

Sportvissen op Curaçao vanaf de kant of met een boot is een onvergetelijke ervaring.

Vissen op Curaçao...

In Nederland viste Robert altijd al fanatiek op witvis, karper, snoek en snoekbaars.

De kennis die hij daarbij heeft opgedaan, heeft hij gebruikt om de bestaande vistechnieken aan de Caribische zee te verfijnen. Robert neemt je graag mee naar de beste visstekken waarbij je gebruik kan maken van de op het resort aanwezige hengels, maar je kan natuurlijk ook je eigen visspullen meenemen.

Daarnaast kan je ons een boot inclusief de benodigde bemanning laten reserveren waarbij ook voor de uitrusting wordt gezorgd. De kapitein zal alle goede plekken weten en kan de vis voor je opsporen waardoor diepzeevissen op Curacao bijna een garantie op een goede vangst zal zijn.

Vanaf de kant...

De zee rond het tropische eiland biedt tal van vis mogelijkheden. Verschillende technieken kunnen toegepast worden. De rijke verscheidenheid aan vissoorten maakt het vissen een echt sport-avontuur. Zo kan je vanaf de kant met lichte hengels diverse kleinere soorten vis vangen zoals Snappers, maar ook met een lichte spinhengel of vliegvishengel vissen op Bonefish en Snook is een geweldige ervaring.

Daarnaast is het actief vissen op Barracuda en Tarpon met pluggen, shads of sardine aan je spinhengel of karperhengel een geweldige methode om de enorme kracht van deze vissen te ontdekken.

Diepzee vissen...

Wie meer van het grotere werk houdt, kan zich uitleven met het Big Game vissen. De sailfish, wahoo, kingfish, barracuda’s, blauwe- en witte marlin, blackfin-, bluefin- of yellowfin-tuna komen er in grote aantallen voor en zullen jou als visser voor een grote uitdaging stellen.

Als je toe bent aan een echte uitdaging reserveer dan een accommodatie bij CurOase Resort voor een onvergetelijke visvakantie en ga de strijd aan met de grootste vissen van de Caribische zee.